Wålemark aanwezig in De Kuip en bekijkt duel met Vitesse

Wålemark aanwezig in De Kuip en bekijkt duel met Vitesse

Patrik Wålemark is aanwezig in De Kuip om de wedstrijd van Feyenoord tegen Vitesse te bekijken. De aanwinst van de Rotterdammers is vandaag gearriveerd in Rotterdam om de laatste formaliteiten af te ronden.

Feyenoord heeft gisteren een akkoord weten te bereiken met BK Häcken over een directe transfer van de Zweed. Wålemark gaat na een medische keuring een contract tekenen voor 4,5 jaar. De 20-jarige buitenspeler komt over voor een bedrag van 3.25 miljoen euro, dat nog kan oplopen met een miljoen door bonussen. Ook is er een doorverkooppercentage bedongen van 15% door BK Häcken.

Arne Slot liet voorafgaand de wedstrijd weten blij te zijn met zijn komst. ''Wälemark is denk ik de creatieve aanvaller die we zochten. Bovendien is het een linkspoot, en die hadden we nog niet. De vergelijking met Steven Berghuis? Als je een linksbenige speler met gevoel voor een steekpass die veel naar binnen komt en rendeert in de Zweedse competitie, dan kan je Berghuis of Stengs pakken. Zo’n type speler is het, maar het gevaar is dat de verwachtingen wel heel hoog worden.''

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties