Volle Kuip tijdens Klassieker nog altijd een mogelijkheid

Volle Kuip tijdens Klassieker nog altijd een mogelijkheid

Er is toch nog hoop op een Klassieker met een volle Kuip. De maatregelen die het kabinet vanaf aanstaande zondag gaat invoeren lopen op 18 december af. De thuiswedstrijd tegen Ajax staat op 19 december op het programma. Dat betekent dat de stadions nog twee weken langer leeg blijven dan in eerste instantie de bedoeling was, maar de hoop op een volle Kuip tegen Ajax is nog altijd aanwezig.

De datum 18 december is uiteraard onder voorbehoud; de maatregelen zouden alsnog verder verlengd kunnen worden. Supporters zouden in eerste instantie tot 3 december niet welkom zijn in de Nederlandse stadions, maar dat is nu met twee weken verlengd. Het demissionaire kabinet heeft het betaald voetbal wel toegezegd dat het financiële steunpakket voor de komende weken wordt uitgebreid.

Als Het Legioen inderdaad vanaf 19 december weer naar De Kuip mag komen, speelt Feyenoord de thuiswedstrijden tegen Heracles Almelo, Fortuna Sittard en Maccabi Haifa FC in een leeg stadion. Het kabinet maakt op 14 december bekend of de maatregelen na 18 december versoepeld worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties