Vertrouwen in Marciano: ''Marsman werd in het begin gele kanarie genoemd''

Vertrouwen in Marciano: ''Marsman werd in het begin gele kanarie genoemd''

Doelman Ofir Marciano staat vanavond weer onder de lat bij Feyenoord. Justin Bijlow behoort niet tot de wedstrijdselectie van de Rotterdammers vanwege een coronabesmetting. Marciano kreeg na de uitwedstrijd tegen Slavia Praag de nodige kritiek, maar Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam ziet het nog wel goed komen.

"Nick Marsman werd in het begin een gele kanarie genoemd omdat hij onder elke bal door vloog, uiteindelijk is hij een prima stand-in gebleken'', vertelt de journalist in gesprek met de NOS. De Israëliër moet niet te snel afgeschreven worden bij Feyenoord. In de uitwedstrijd tegen FC Twente wist de tweede doelman van de Rotterdammers de nul te houden.

Ronald Waterreus adviseert Marciano om vooral niet mee te gaan voetballen, iets dat Arne Slot graag ziet van zijn doelmannen. ''Vraag je hem hier op te bouwen, dan vraag je hem per definitie al om als een ander te gaan keepen. Het is wel een keeper die je gehaald hebt uit Schotland, daar heb ik zelf ook gespeeld. Het enige wat ze daar doen, is de bal zo ver mogelijk wegschieten.''

Lees meer over
Ofir Marciano
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties