''Verstandig om niet toe te geven aan eisen management Geertruida''

''Verstandig om niet toe te geven aan eisen management Geertruida''

Feyenoord en Lutsharel Geertruida hebben geen akkoord weten te bereiken over een nieuw contract, zo werd vandaag duidelijk. De Rotterdammers hebben een riant voorstel gedaan, maar het management van de 21-jarige verdediger heeft daar andere ideeën over. Technisch directeur Frank Arnesen heeft uiteindelijk de stekker uit de onderhandelingen getrokken.

''Ik heb begrepen dat mensen rondom Geertruida, dat is volgens mij de broer van Leroy Fer en nog iemand van Wasserman, dat die zeer hoge eisen hebben gesteld'', begint Feyenoord-volger Marcel Van der Kraan in De Telegraaf. ''Echt extreem hoog en zo hoog dat Feyenoord de hele boel op zijn kop zou gooien als ze daaraan zouden voldoen. Dat maakt het moeilijk voor een club als je als club je eigen talenten wil behouden, maar er moet wel een grens zijn. Die grens is al een paar keer opgezocht en daar kunnen ze niet overheen. En zeker niet met iemand als Geertruida. Hoe lang heeft hij goed gespeeld? Die kan je niet waarderen op een manier hoe je de absolute topspelers de afgelopen jaren hebt gewaardeerd.''

Geertruida gaat in de toekomst een flinke transfersom opleveren. Was een uitzondering dan niet mogelijk? ''De eisen schijnen echt bizar hoog te zijn dat het echt krankzinnig zou zijn als je daar aan zou voldoen. Ze weten zelf ook dat het een groot talent is en Feyenoord heeft al veel moeite gedaan en zijn ze tot een bizar hoog voorstel gegaan. Wat moet je dan nog meer doen? Ik geloof wel dat her verstandig is om daar niet aan toe te geven. Je ziet bij veel jonge spelers die net komen kijken dat ze allemaal in de ban zijn van geld. Mede door hun zaakwaarnemers, die natuurlijk ook geld zien. Iedereen heeft het tegenwoordig over percentages bij doorverkoop. Ik geloof dat iedere zaakwaarnemer denkt dat hij Raiola kan worden'', sluit de journalist af.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties