Vermoedelijke opstelling: Rentree Jahanbakhsh

Vermoedelijke opstelling: Rentree Jahanbakhsh

Feyenoord neemt het morgenmiddag in de Rotterdamse derby op tegen Sparta. Trainer Arne Slot beschikt over een volledig fitte selectie en heeft dus genoeg keuze. De oefenmeester zal naar verwachting zijn gebruikelijke elf het veld in sturen op Het Kasteel. Dat betekent dat Alireza Jahanbakhsh, die tegen SC Cambuur 90 minuten op de bank zat, zijn rentree maakt in de basis.

''Ik vond dat Alireza vorige week niet moest spelen met de redenen die ik heb aangegeven. Voor een groot deel had dat met tactiek te maken. Ik vond hem tegen Union Berlin in de tweede helft steeds beter in zijn spel komen. Het was geen reden om hem te passeren uit ontevredenheid, maar op basis van tactiek'', gaf Slot vrijdag aan op de persconferentie.

Verder zijn er geen verrassingen in de opstelling. Mark Diemers zit nog niet bij de wedstrijdselectie en gaat rond de interlandperiode weer wedstrijdritme opdoen. Francesco Antonucci gaat eerst minuten maken bij Feyenoord Onder 21 en sluit daarna weer aan bij de wedstrijdselectie.

Vermoedelijke opstelling:
Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

Tevreden met deze opstelling?
Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties