Vermoedelijke opstelling: Nelson vervangt Sinisterra

Vermoedelijke opstelling: Nelson vervangt Sinisterra

Feyenoord en Vitesse hervatten de competitie morgen met een onderlinge confrontatie. Hoewel de Rotterdammers door meerdere coronabesmettingen een zeer rommelige voorbereiding op de tweede seizoenshelft kenden, mist trainer Arne Slot morgen alleen Luis Sinisterra en João Carlos Teixeira.

Laatstgenoemde komt niet meer voor in de plannen van Feyenoord en mag vertrekken. Sinisterra raakte in de laatste fase van de eerste seizoenshelft geblesseerd en moet morgenavond nog toekijken. Gernot Trauner raakte in dezelfde periode als de Colombiaan geblesseerd, maar is wel op tijd hersteld van zijn kwetsuur. De Oostenrijker maakte zijn rentree al in de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle.

Reiss Nelson lijkt morgenavond de linkerflank te gaan bestrijken als vervanger van Sinisterra. De snelle Engelsman kreeg vóór de winterstop steeds meer kansen van Slot en lijkt de logische vervanger van Sinisterra. Verder lijkt Slot niet te verrassen, wat betekent dat Jens Toornstra, die in de laatste wedstrijd vóór de winterstop tegen sc Heerenveen op de bank begon, morgenavond rechtsbuiten staat.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Toornstra, Linssen, Nelson

Geertruida verdient de voorkeur boven Senesi in het centrum
Lees meer over
Reiss Nelson
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties