Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh terug in de basis

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh terug in de basis

Feyenoord speelt morgen de topper in Eindhoven tegen PSV. De Rotterdammers starten vermoedelijk toch met Jens Toornstra op het middenveld. De Feyenoorder is een twijfelgeval voor het duel, maar trainer Arne Slot gaf aan dat hij rekent op zijn inzetbaarheid.

''Jens heeft de training wel afgemaakt, maar hij vond de klachten zo serieus dat hij zich wilde laten behandelen. Het is dus even afwachten of hij zondag kan spelen,'' aldus Slot. ''Fredrik (Aursnes, red.) is dan een alternatief, maar we hebben meerdere goede spelers op het middenveld. Of Jens nu wel of niet meedoet: ik zal sowieso keuzes moeten maken.''

Reiss Nelson is er in Eindhoven nog niet bij. De van Arsenal gehuurde buitenspeler is nog niet wedstrijdfit en moest om die reden Maccabi Haifa-uit (0-0) dinsdag al aan zich voorbij laten gaan. Alireza Jahanbakhsh keert weer terug in de basiself. De aanvaller zat afgelopen dinsdag niet bij de wedstrijdselectie.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

Vermoedelijke opstelling PSV
Drommel; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Van Ginkel, Boscagli, Götze; Madueke, Zahavi, Gakpo.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties