Vermoedelijke opstelling: Fer, Til en Bannis

Vermoedelijke opstelling: Fer, Til en Bannis

Feyenoord neemt het morgenavond op tegen FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League. Dat gaat de ploeg van Arne Slot doen met een vrijwel compleet fitte selectie; alleen Achraf El Bouchataoui en Alireza Jahanbakhsh zijn achtergebleven in Rotterdam.

Leroy Fer, die woensdag tot (tijdelijke) nieuwe aanvoerder van Feyenoord werd benoemd door Slot, lijkt zijn plek in de basis te behouden. Centraal achterin heeft Slot niet veel keuzes. Fer speelt daarom naast Marcos Senesi tot Lutsharel Geertruida is hersteld van zijn blessure. Tot die tijd lijkt Fer de concurrentiestrijd aan te moeten gaan met Gernot Trauner, die dichtbij een overstap naar Feyenoord is.

Ook Guus Til lijkt donderdagavond te kunnen rekenen op een basisplaats. Hij werkte eerder al samen met Slot en weet dus precies hoe de trainer wil spelen. Til zal op het middenveld waarschijnlijk ondersteund worden door Jens Toornstra en Orkun Kokcu.

Door het achterblijven van Jahanbakhsh lijkt Bryan Linssen ook morgenavond op rechts te beginnen. Daar speelt hij al vrijwel de hele voorbereiding. Naar verluidt zal Naoufal Bannis in de punt van de aanval starten, wat dus betekent dat Robert Bozenik naar de bank verhuist.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Bijlow; Pedersen, Fer, Senesi, Malacia; Til, Toornstra, Kokcu, Linssen, Bannis, Sinisterra

Lees meer over
Conference League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties