Vermoedelijke opstelling: Basisplaatsen Marciano en Jahanbakhsh

Vermoedelijke opstelling: Basisplaatsen Marciano en Jahanbakhsh

Zondag staat de volgende wedstrijd van Feyenoord alweer op het programma. Fortuna Sittard is dan de tegenstander in De Kuip. Arne Slot lijkt in die wedstrijd voor vrijwel dezelfde elf te kiezen. Alleen Lutsharel Geertruida lijkt uit de basis te gaan.

Het Algemeen Dagblad verwacht namelijk dat Alireza Jahanbakhsh zondag wederom in de basis start. De Iraniër moest de afgelopen weken genoegen nemen met een plek op de bank, maar lijkt nu dus twee wedstrijden op rij in de basis te starten. Dat komt mede doordat Jens Toornstra 'wat last' heeft. De aanvoerder begon daarom woensdag ook op eigen verzoek op de bank.

Ook Ofir Marciano lijkt zondag weer in de basis te staan. De keeper vervangt Justin Bijlow, die nog niet helemaal hersteld is van zijn coronabesmetting. Bijlow trainde vandaag apart met de keeperstrainer. De hoop is dat hij morgen weer met de groep kan meetrainen. ''Dan moeten we afwachten hoe hij daarop gaat reageren. Ik noemde het eerder deze week een race tegen de klok, en dat is het eigenlijk nog steeds'', zei Slot vandaag op de persconferentie.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

Tevreden met deze opstelling?
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties