Vermoedelijke opstelling: Basisplaats Nelson

Vermoedelijke opstelling: Basisplaats Nelson

Feyenoord moet het woensdagavond tegen sc Heerenveen doen zonder Gernot Trauner en Luis Sinisterra. Het is daarnaast nog maar de vraag of het tweetal het winterse trainingskamp in Spanje gaat halen. Sinisterra heeft woensdag een scan laten maken om de ernst van zijn blessure te onderzoeken.

Lutsharel Geertruida verving Trauner al in De Klassieker en zal dat morgenavond in Friesland ook gaan doen. De jeugdexponent van de Rotterdammers vormt daardoor wederom een duo met Marcos Senesi. Ook het middenveld lijkt ongewijzigd te blijven na de wedstrijd tegen Ajax.

Door de blessure van Sinisterra moet Arne Slot voorin keuzes maken. Reiss Nelson, die afgelopen zondag in de rust inviel voor de Colombiaan, lijkt morgenavond in de basis te starten. De Engelse huurling van Arsenal gaat daardoor zijn basisdebuut in de Eredivisie maken. Nelson speelde dit seizoen al tien Eredivisiewedstrijden, maar deed dat allemaal als invaller.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Geertruida, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Toornstra, Linssen, Nelson

Jahanbakhsh verdient de voorkeur boven Toornstra in de aanval
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties