Verdient Dessers een basisplaats bij Feyenoord? (poll)

Verdient Dessers een basisplaats bij Feyenoord? (poll)

Cyriel Dessers beleeft een aantal fantastische weken bij Feyenoord. De aanvaller scoorde afgelopen woensdag maar liefst vier keer in een oefenduel met NEC, maar verdient hij ook een basisplaats bij de Rotterdammers? Het is een vraag die keer op keer gesteld wordt en eigenlijk is de reactie steeds hetzelfde: Bryan Linssen vult zijn rol te goed in, want hij pakt regelmatig een doelpuntje mee en put zijn tegenstanders uit. Daarna is het ideale moment om Dessers in te brengen.

Analist Rene van der Gijp ziet een basisplaats voor Dessers juist wel zitten. "Als hij er vier inschiet tegen NEC, waarom niet? Ik vind het hartstikke leuk hoor, die Linssen, want die doet echt zijn stinkende best, maar dit is toch meer een echte spits." Derksen: "Ik vind Linssen in de spits wel beter dan die 'echte' spits hoor."

Van der Gijp is het er niet mee eens. "Mwoah, hij werkt hard en doet zijn best, maar het is ook iemand die er bij ieder opstootje als eerste bij staat, of hij er nou 100 of 150 meter vanaf is. Ik vind dat allemaal wel leuk, maar dan denk ik 'die Kuip is al gek genoeg, die hoef jij niet nog gekker te maken'." Derksen is niet overtuigd. "Dessers is toch geen spits die iets aan Feyenoord toevoegt?" Gijp: "Wat moet hij toevoegen? Doelpunten, da's het enige."

Wie moet in de punt van de aanval?

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties