Van Beek: ''Soms kun je er niets aan doen''

Van Beek: ''Soms kun je er niets aan doen''

Centrumverdediger Sven van Beek keerde, net als doelman Erwin Mulder en linksachter Lucas Woudenberg, terug in De Kuip. Na eerder een lang dienstverband te hebben gehad bij de Rotterdammers spelen de drie nu voor sc Heerenveen. Van Beek keek met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd. "Al met al spelen we een redelijke wedstrijd, maar op de cruciale momenten staan we er even niet."

"Als we op sommige momenten wat scherper zijn, dan hadden we Feyenoord pijn kunnen doen", aldus Van Beek voor de camera van ESPN. "Als we het beter uitspelen, dan hebben we vier of vijf grote kansen. We kwamen er soms goed uit, maar bij de eindpass gaat het steeds mis."

Bryan Linssen was Van Beek te snel af, toen hij zijn honderdste doelpunt in de Eredivisie maakte. "Ik denk dat ik goed en kort aan het dekken was, maar hij maakt 'm zó mooi, met z'n hak. Soms kun je er niets aan doen."

Lees meer over
sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties