Tyrell Malacia wint Doelpunt van de Maand oktober

Tyrell Malacia wint Doelpunt van de Maand oktober

Tyrell Malacia heeft volgens volgers van Feyenoords Instagram-kanaal het mooiste doelpunt gemaakt in de maand oktober. De winnende goal op bezoek bij SC Cambuur won het van vijftien andere geselecteerde doelpunten.

Het is alweer bijna een maand geleden dat Malacia er met een daverend schot van afstand voor zorgde dat Feyenoord met drie punten vertrok uit Leeuwarden. De international verbleef de afgelopen anderhalve week bij het Nederlands elftal en nam vrijdag bij terugkeer op 1908 de Goal of the Month-trofee in ontvangst.

De prachtige treffer van Malacia – die de voorbije seizoenen al vaker liet zien een heerlijk schot in zijn linkerbeen te hebben – won het in de finale van de verkiezing van een vrije trap van jeugdspeler Gio-Renys Felicia. Vanwege het grote aantal doelpunten dat in oktober was gemaakt door verschillende Feyenoord-teams, waren er deze maand zestien in plaats van acht kanshebbers.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties