#TT | Pedersen en Til genoemd in buitenlandse roddelpers

#TT | Pedersen en Til genoemd in buitenlandse roddelpers

Gisteren was het de beurt aan Marcos Senesi. De verdediger werd door buitenlandse journalisten gelinkt aan zes clubs uit de Premier League. Vandaag worden Guus Til en Marcus Holmgren Pedersen in verband gebracht met een mogelijk vertrek bij Feyenoord.

TEAMtalk weet exclusief te melden dat Everton het meest concreet is voor Til. De 23-jarige middenvelder komt op huurbasis uit voor Feyenoord om zich weer in de kijker te spelen bij buitenlandse club. Het medium weet te melden dat ook West Ham, Southampton, Crystal Palace, Brighton, Brentford en Watford de verrichtingen van de aanvallende middenvelder nauwlettend volgen.

Til staat momenteel onder contract bij Spartak Moskou, dat hem voor maar liefst 18 miljoen euro heeft overgenomen van AZ in 2019. De Russen hebben de optie om de middenvelder, die nog een contract heeft tot medio 2025, in de winterstop terug te halen. Spartak Moskou heeft vlak voor zijn huurtransfer naar Feyenoord zijn contract verlengd om zijn transferwaarde niet te zien verdampen.

#TT | Pedersen en Til genoemd in buitenlandse roddelpers

Bologna
Marcus Holmgren Pedersen lijkt goed te liggen in de Italiaanse markt. De rechtsback van Feyenoord werd eerder al gelinkt aan AS Roma in de roddelpers. Scouts volgen de ontwikkeling van de Noor nauwlettend. Ook Bologna FC 1909 wordt nu genoemd als club die belangstelling heeft voor Pedersen. Feyenoord staat met een tot medio 2026 doorlopend contract sterk in eventuele onderhandelingen.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers Guus Til Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties