#TT | Internazionale stopt onderhandelingen met Feyenoord

#TT | Internazionale stopt onderhandelingen met Feyenoord

Feyenoord is achter de schermen bezig om de selectie te versterken. De Rotterdammers hopen snel een nieuwe centrale verdediger te presenteren en waren vorige week ook dichtbij het aantrekken van een spits.

Samuele Mulattieri stond de afgelopen weken op pole position om een tijdelijke overstap te maken naar Feyenoord, zo meldt La Nazione vrijdagochtend. De 20-jarige spits staat onder contract bij Internazionale en mag tijdelijk verhuurd worden, maar de plannen zijn voorlopig gewijzigd.

Mulattieri heeft in de voorbereiding een goede indruk gemaakt op de nieuwe trainer Simone Inzaghi. Ook in de oefenwedstrijd tegen Pro Vercelli liet de talentvolle spits met twee doelpunten van zich horen. Vanwege zijn goede spel is het een serieuze optie om hem binnenboord te houden als stand-in voor Lautaro Martínez en Romelu Lukaku en zijn de onderhandelingen met Feyenoord stop gezet.

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties