#TT | Feyenoord volgt talentvolle spits García

#TT | Feyenoord volgt talentvolle spits García

Buitenlandse media linken vandaag weer een spits aan Feyenoord. Raúl García de Haro wordt in Rotterdam gezien als een versterking in de punt van de aanval, zo meldt Mundo Deportivo op de website.

García staat op dit moment onder contract bij Real Betis. De 20-jarige spits hoeft niet te rekenen op veel speeltijd van trainer Manuel Pellegrini. De Spanjaard speelde afgelopen seizoen voor het tweede elftal van Real Betis. In de Segunda División B was hij in 23 competitiewedstrijden goed voor dertien doelpunten.

Betis is wel tevreden over de ontwikkeling van de spits. De club uit de La Liga heeft namelijk de afgelopen weken een poging gewaagd om zijn contract dat loopt tot juni 2023 open te breken en te verlengen. Mede vanwege het gebrek aan speeltijd in de voorbereiding in het eerste team heeft Raúl een aanbieding naast zich neergelegd. Volgens Spaanse media volgt onder meer Feyenoord de ontwikkelingen op de voet.

Jamiro Monteiro
Niet alleen werd er een spits door buitenlandse media aan Feyenoord gelinkt. Ook Jamiro Monteiro werd in de wandelgangen gekoppeld aan een mogelijke overstap naar de Rotterdammers. Volgens Philly Soccer Page heeft de zaakwaarnemer van de oud-speler van Heracles Almelo aangegeven dat er gesprekken lopen. Ook Anderlecht en teams uit Amerika hopen op de 27-jarige middenvelder.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties