'Troost en Hall mogen op huurbasis vertrekken'

'Troost en Hall mogen op huurbasis vertrekken'

Feyenoord is van plan om diverse spelers elders onderdak aan te bieden. Talenten Tein Troost en Denzel Hall staan volgens 1908_nl op de nominatie om De Kuip tijdelijk te verlaten.

De twee jeugdspelers moeten het met wedstrijden bij Feyenoord O21 doen, maar die competitie ligt door de coronamaatregelen stil. De Rotterdammers hopen de twee daarom elders tijdelijk te stallen.

Ook Róbert Boženík, Francesco Antonucci, Aliou Baldé en Christian Conteh worden actief aangeboden op de transfermarkt. De Feyenoorders hoeven niet te rekenen op speeltijd onder trainer Arne Slot. Voor alle partijen is een tijdelijk vertrek dan ook de beste oplossing.

João Carlos Teixeira mag De Kuip definitief verlaten. De Portugees is op de transfermarkt geplaatst en moet een bedrag van rond de twee miljoen euro opleveren. Teixeira heeft nog een contract tot de zomer met een optie op nog één seizoen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties