Trauner: ''Kunnen grote stap zetten richting overwintering''

Trauner: ''Kunnen grote stap zetten richting overwintering''

Gernot Trauner stond vanavond tijdens de persconferentie de pers te woord. De Oostenrijkse verdediger weet wat er morgenavond op het spel staat: overwinteren in de Conference League.

Als Feyenoord morgen wint, ligt dat binnen handbereik. ''We kunnen morgen een grote stap zetten'', zegt Trauner op de persconferentie. ''We kijken echt uit naar de wedstrijd van morgen en hopen op de positieve steun van onze supporters.''

Wat verwacht hij van de tegenstander? "Dat is moeilijk te zeggen, ze zullen hun manier van voetballen niet veranderen. Ze zullen de bal achter onze defensie willen spelen, daar moeten we ons vanaf de eerste tot en met de laatste minuut bewust van zijn. Ze zijn in staat om uit het niets te scoren. Als we een clean-sheet kunnen houden, dan hebben we een goede mogelijkheid om te winnen omdat wij de kwaliteiten hebben om te scoren."

Trauner kan rekenen op veel complimenten vanwege zijn spel. "Natuurlijk is het fijn om te horen dat de supporters en de club blij zijn met mijn prestaties. Ik doe mijn best en we zijn redelijk goed aan het seizoen begonnen, maar we hebben ook wat te gemakkelijk punten weggegeven in de Eredivisie, dus er is nog veel ruimte voor verbetering."

De verdediger benadrukte ook hoe gelukkig hij is bij Feyenoord en in het elftal. Trauner gaf eerder deze week al aan dat hij in Rotterdam niet meer normaal over straat kan. ''Feyenoord heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik had niet verwacht dat de club zó groot zou zijn. Ik ben heel trots om hier te spelen.''

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties