Trauner koploper in klassement 'beste speler van het seizoen'

Trauner koploper in klassement 'beste speler van het seizoen'

Feyenoord gaat als nummer drie de winterstop in en heeft de afgelopen maanden boven verwachting gepresteerd. De Rotterdammers scoren dan ook goed in de verschillende overzichten die zijn gemaakt over de eerste helft van de competitie.

Het Algemeen Dagblad heeft vier Feyenoorders opgenomen in het Elftal van de eerste Seizoenshelft. Justin Bijlow, Gernot Trauner, Fredrik Aursnes en Luis Sinisterra zijn namens de ploeg van Arne Slot geselecteerd. De vier werden de afgelopen maanden het hoogst beoordeeld.

De Oostenrijker is in de ogen van de krant zelfs de beste speler van de competitie. ''Met Gernot Trauner achterin is het voor Feyenoord voorin lekker druk zetten, scoorde nog geen enkele onvoldoende dit seizoen'', is de omschrijving. De verdediger ontving een 6,87 als gemiddelde cijfer.

Sangaré 6,82, Bijlow 6,70, Aursnes 6,65, Timber 6,62, Mazraoui 6,61, Martinez 6,57, Gakpo 6,54, Pasveer 6,53, Wijndal 6,50 en Unnerstall 6,50 maken de top tien compleet.

Trauner koploper in klassement 'beste speler van het seizoen'
Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties