Toornstra: "Mooiste moment van mijn leven op sportgebied''

Toornstra: "Mooiste moment van mijn leven op sportgebied''

Supportersvereniging De Feijenoorder heeft een tentoonstelling over het Feyenoord van weleer georganiseerd in de Euromast. Jens Toornstra was er vandaag om die tentoonstelling officieel te openen. De middenvelder vond zichzelf terug tussen foto's van onder anderen Willem van Hanegem, Robin van Persie, Pierre van Hooijdonk, Eddy Treijtel en Dirk Kuyt.

Toornstra staat stil bij de foto van Dirk Kuyt na zijn openingsdoelpunt in de kampioenswedstrijd tegen Heracles van 2017. De middenvelder is zelf ook op die foto te zien. "Het mooiste moment van mijn leven op sportgebied", zo vertelt de middenvelder aan RTV Rijnmond. "Ik hoop dat het ooit overtroffen wordt, hopelijk dit jaar al gelijk. Ajax en PSV hebben een betere selectie, maar wij hadden toen ook niet de beste selectie. Het collectief wint het altijd. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen."

Een foto van Justin Bijlow trekt ook de aandacht van Toornstra. "Ik heb gisteren nog tegen iemand gezegd dat Justin de komende tien jaar de keeper van Oranje is als hij dit vasthoudt. Je ziet dat hij gegroeid is. Spiermassa erbij, hartstikke atletisch. Er staat echt iemand. Ook tegen Turkije had hij weer een paar mooie reddingen. Er ligt een mooie carrière in het verschiet voor hem."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties