Toornstra Legioen Speler van het Seizoen 2020-2021

Toornstra Legioen Speler van het Seizoen 2020-2021

Jens Toornstra is uitgeroepen tot Legioen Speler van het Seizoen. De middenvelder van Feyenoord kreeg over de gehele voetbaljaargang 2020-2021 de meeste stemmen van leden van Het Legioen.

Toornstra kreeg de prijs van Legioen Speler van de Maand al vier keer uitgereikt (november, december, februari, maart) en nu gaat dus ook de award voor Speler van het Seizoen naar de publiekslieveling. Hij kreeg – gemeten over heel 2020-2021 – liefst 20% van de stemmen.

Bijlow
Justin Bijlow is door leden van Het Legioen opnieuw gekozen tot Legioen Speler van de Maand. De doelman werd al in april uitgeroepen tot beste Feyenoorder en kreeg de eretitel en award ook na de maand mei. In die maand stelde Feyenoord met twee sterke play-offwedstrijden in De Kuip alsnog een Europees ticket veilig. De ‘Goal of the Month’ werd door Luis Sinisterra gemaakt in het duel met FC Utrecht.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties