Til Speler van de Maand: ''Voel me thuis hier''

Til Speler van de Maand: ''Voel me thuis hier''

Guus Til zal de maand september niet snel vergeten. De Feyenoord-middenvelder werd niet alleen de Eredivisie Speler van de Maand én de eerste Eredivisie Speler van de Maand in het spel FIFA, maar kreeg deze prijs ook van Het Legioen. Til kreeg de meeste stemmen (23%) van de leden van de officiële supportersclub van Feyenoord.

Net als Feyenoord heeft Til een prachtige maand achter de rug, die werd afgesloten met een 2-1 zege op Slavia Praag. In de Eredivisie werden PSV (0-4), sc Heerenveen (3-1) en N.E.C. (5-3) verslagen en hoewel één competitieduel werd verplaatst naar december scoorde geen speler deze maand zo vaak als Til. Met vier goals hield de van Spartak Moskou gehuurde middenvelder acht spelers met drie goals achter zich.

''Fantastisch. Ik heb er deze maand al wat gehad moet ik eerlijk zeggen. Dat betekend dat het goed gaat'', begint Til in gesprek met Feyenoord TV. ''Ik voel me ontzettend thuis hier. Ik denk dat dat voor mij heel belangrijk is om te presteren. Ik voel me op mijn gemak op het veld en buiten het veld ook. De ideale omstandigheden zijn aanwezig.''

De maand begon met zijn rentree in het Nederlands Elftal. ''Als je dat vooraf had gezegd dit seizoen dat ik erbij zou zitten had ik je voor gek verklaard. Ik denk dat het alleen maar goed en mooi is. Het zegt ook veel over hoe we nu bezig zijn met Feyenoord. Tegen Turkije mocht ik mijn eerste doelpunt maken voor Oranje. Dat is iets speciaals wat ik nooit ga vergeten. Aan mij nu om het door te zetten'', aldus Til, die de uitwedstrijd tegen PSV de mooiste wedstrijd van de maand vond.

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties