Til, Malacia en Bijlow in voorselectie Oranje

Til, Malacia en Bijlow in voorselectie Oranje

Voor Oranjes twee laatste WK-kwalificatiewedstrijden tegen Montenegro en Noorwegen heeft bondscoach Louis van Gaal een voorselectie geformeerd die bestaat uit dertig spelers. Justin Bijlow, Guus Til en Tyrell Malacia zitten namens Feyenoord in de voorlopige selectie. De definitieve selectie wordt vrijdag 5 november bekendgemaakt.

"Ik heb dertig spelers op de voorlopige lijst gezet. Dat is bewust wat meer dan normaal. We hebben op dit moment echter te maken met jongens die kampen met blessures'', vertelt Van Gaal in gesprek met OnsOranje. ''En verder heeft een aantal internationals weinig speelminuten in de benen. Vandaar de keuze voor een wat grotere groep."

Het Nederlands elftal speelt zaterdag 13 november in Podgorica (Gradski stadion) tegen Montenegro. Dinsdag 16 november besluit de équipe van bondscoach Louis van Gaal de reguliere kwalificatiereeks voor het WK 2022 in Qatar met een wedstrijd tegen Noorwegen. Dit duel in Stadion Feijenoord begint – net als de ontmoeting met Montenegro – om 20.45 uur.

Til, Malacia en Bijlow in voorselectie Oranje

Bij Jong Oranje zijn Lutsharel Geertruida en Ramon Hendriks opgeroepen. Jong Oranje speelt op vrijdag 12 november in Almere tegen Jong Bulgarije en neemt het op maandag 15 november op tegen Jong Gibraltar. De wedstrijd in Almere tegen Jong Bulgarije is het Yanmar Stadion en begint om 18.45 uur. De uitwedstrijd tegen Jong Gibraltar begint om 14.00 uur en is in het Victoria Stadium in Gibraltar.

Lees meer over
Oranje
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties