Special over Malacia: ''Prijzen pakken met Feyenoord''

Special over Malacia: ''Prijzen pakken met Feyenoord''

Tyrell Malacia speelde vorige maand tegen N.E.C. zijn 100ste officiële wedstrijd voor Feyenoord. De international krijgt daarvoor een fraai cadeau van de club. Daarnaast nodigden de Rotterdammers hem uit in de Studio om terug te kijken naar alle hoogte- en dieptepunten tot dusver in het rood-wit-zwart.

Malacia is met veel vertrouwen begonnen aan het seizoen. ''Mijn gevoel vanaf het begin van het seizoen zit al helemaal goed. Ik heb doelen gesteld en ik weet dat ik ze ga bereiken. We zijn momenteel goed op weg, maar we zijn er nog niet'', begint Malacia in de special van Feyenoord, die hieronder volledig is te bekijken.

De verdediger bereikte afgelopen maand al één doel met zijn debuut voor het Nederlands Elftal. ''Het is moeilijk te omschrijven, hier heb ik hard voor gewerkt. Ik ben blij dat ik mijn debuut heb mogen maken. Nu is het de kunst om erbij te blijven en te zorgen dat ik basisspeler ga worden. Wat ik nog meer wil? Ik wil dit seizoen prijzen pakken met Feyenoord. Ook wil ik naar het WK.''


Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties