Slot werkt partijspel af met beoogde basiselftal

Slot werkt partijspel af met beoogde basiselftal

Feyenoord heeft dinsdagochtend openbaar getraind op Varkenoord. De Rotterdammers bereiden zich voor op de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Europa Conference League tegen FC Luzern. Arne Slot werkte onder toeziend oog van ruim 200 supporters onder meer een partijspel af.

Feyenoord heeft zich onlangs versterkt met Gernot Trauner. De ervaren verdediger kan direct rekenen op een plek in het elftal. Op de training was te zien dat de Oostenrijker ingedeeld werd bij de spelers die in aanmerking komen voor een basisplaats. Leroy Fer moest hierdoor meedoen met de reservespelers. Marcus Pedersen, Marcos Senesi en Tyrell Malacia maakten de verdediging compleet.

Het middenveld bestond op de training uit Jens Toornstra, Guus Til en Orkun Kökcü. De aanval uit Luis Sinisterra, Bryan Linssen, die voorlopig de voorkeur in de punt van de aanval krijgt, en Alireza Jahanbakhsh, die als rechtsbuiten start. Wanneer de spelers fit blijven gaat dit ook de opstelling worden tegen FC Luzern.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties