Slot: "Te groot risico om Jahanbakhsh te laten spelen"

Slot: "Te groot risico om Jahanbakhsh te laten spelen"

Trainer Arne Slot werkte de afgelopen weken zo veel mogelijk met dezelfde basiself, maar moest deze voor het duel tegen Willem II noodgedwongen wijzigen. Alireza Jahanbakhsh is namelijk niet beschikbaar. Daartegenover staat dat Fredrik Aursnes zijn debuut gaat maken.

"Hij heeft geen scheurtje", vertelde Slot aan ESPN over de situatie van Jahanbakhsh. "Maar als je donderdagavond uitvalt en zondag weer moet spelen, is dat heel kort dag. Het was een te groot risico om hem vandaag op het veld te zetten."

Slot verklapte dat Jens Toornstra een linie naar voren zal schuiven. "We hebben in onze eigen selectie niet een echte rechtsbuiten als vervanger. Aliou Baldé is nog geblesseerd. In het begin van het jaar hebben we Bryan daar nog wel eens geprobeerd, maar ik ben heel tevreden over hoe hij het in de spits invult."

Aursnes
Daarnaast koos Slot ervoor om Aursnes direct te laten debuteren. "Hij is fit, omdat hij midden in het seizoen zat (bij Molde, red.). Hij beweegt heel makkelijk en is rustig aan de bal. Het is zijn eerste wedstrijd, dus hij mag zo snel mogelijk laten zien of hij van toegevoegde waarde is voor Feyenoord."

Lees meer over
Eredivisie Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties