Slot sprak met Marciano: "Niet proberen Justin na te doen"

Slot sprak met Marciano: "Niet proberen Justin na te doen"

In de opstelling van Feyenoord vallen twee namen op. Ofir Marciano moet zich zien te herpakken na een slecht optreden in Praag en Bryan Linssen is op tijd fit en krijgt toch weer de voorkeur boven Cyriel Dessers. Voorafgaand aan de wedstrijd ging trainer Arne Slot op beide namen in.

"Ik heb wel met hem gesproken", zei Slot tegen ESPN over de ongelukkige wedstrijd van Marciano. "Zoals ik met heel veel spelers praat na de wedstrijd, deed ik dat ook met hem. Dat was eenmalig." Slot vertelde zijn keeper vooral dat hij zijn eigen spel moet blijven spelen. "Ik wil vooral de beste versie van hemzelf zien. Hij moet niet gaan spelen zoals ik dat wil of proberen Justin na te doen, maar z'n eigen stijl, waar hij zich goed en veilig bij voelt. We hebben hem gehaald omdat hij het bij Hibernian en het nationale elftal van Israël goed gedaan heeft. Dat moet hij ook bij ons laten zien."

Linssen
Linssen haakte al vroeg in de wedstrijd tegen Slavia Praag geblesseerd af, maar Slot verzekerde dat hij inmiddels weer honderd procent fit is. "Anders zou zijn concurrent te goed zijn om voor Bryan te kiezen." De trainer gaf aan wel getwijfeld te hebben over de spitspositie, al was dat maar van korte duur. "Linssen was vorige week gedeeld topscorer met Guus. Daarnaast is hij ook heel belangrijk in ons pressiespel. Hij heeft donderdag maar een kwartiertje meegedaan, dus hij is goed uitgerust", besloot hij.

Lees meer over
Bryan Linssen Arne Slot Ofir Marciano
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties