Slot rekent donderdag op Til en Senesi

Slot rekent donderdag op Til en Senesi

Arne Slot verwacht donderdag gewoon te kunnen beschikken over Marcos Senesi en Guus Til. De twee Feyenoorders moesten tegen RKC Waalwijk noodgedwongen worden gewisseld. Supporters hoeven zich geen zorgen te maken om een lange afwezigheid van de verdediger en middenvelder.

''Marcos kwam terug van een blessure tegen Vitesse. Vooraf was al bekend dat hij geen negentig minuten kon spelen'', vertelt Slot in gesprek met ESPN. ''Bij Guus was het eigenlijk verrassend, omdat hij al weken om de drie dagen negentig minuten speelt. Dat was gelukkig geen blessure, maar vermoeidheid. Ik verwacht dat ze donderdag kunnen spelen, gelukkig. We hebben elke speler hard nodig.''

Feyenoord heeft niet lang om teleurgesteld te zijn over het gelijkspel tegen RKC Waalwijk. De Rotterdammers nemen het donderdag om 18:45 uur op in De Kuip tegen FC Union Berlin. Feyenoord is koploper in Groep E met vier punten uit twee wedstrijden. De Duitsers staan derde met drie punten uit twee wedstrijden.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties