Slot over Bozeník: ''Dan moet je eerlijk zijn naar elkaar''

Slot over Bozeník: ''Dan moet je eerlijk zijn naar elkaar''

Arne Slot heeft in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Utrecht bevestigd dat Róbert Bozeník onderweg is naar de uitgang. De spits is niet opgenomen in de wedstrijdselectie om zijn huurtransfer naar Fortuna Düsseldorf af te ronden.

''Hij is onderweg naar Düsseldorf om daar medisch gekeurd te worden'', begint Slot in gesprek met ESPN. ''Als hij door de keuring komt gaat hij daar voor één seizoen naar toe. Ik denk dat het een goede oplossing is, want hij heeft vorig jaar een moeilijk seizoen gehad. Ik heb hem dit seizoen de kans gegeven. Ben hem minuten blijven geven, maar je ziet toch dat het moeilijk voor hem is. Dan moet je eerlijk zijn naar elkaar."

Feyenoord hoopt de Slowaak in het volgende seizoen weer een kans te geven. ''Ik denk dat het de beste oplossing voor hem is om naar een nieuwe omgeving te gaan. Hopelijk gaat hij heel veel spelen, want van speeltijd was hij hier niet zeker. Dan hopen we hem beter terug te krijgen volgend jaar.''

Lees meer over
Robert Bozenik
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties