Slot lacht om titeluitspraak: "Dan heb ik me versproken"

Slot lacht om titeluitspraak: "Dan heb ik me versproken"

Bij de aanstelling van Arne Slot bij Feyenoord was het zaak om de verwachtingen te temperen. Nu hij echter al vier maanden lang uitstekende prestaties neerzet, rijst de vraag of de Rotterdammers niet toch als titelkandidaat gezien moeten worden. Slot zelf nam dat woord in ieder geval - per ongeluk - in de mond.

De oefenmeester van Feyenoord versprak zich toen hij het tijdens zijn persconferentie na de wedstrijd over tegenstander PEC Zwolle had. "Je speelt niet tegen een mede-titelkandidaat", zei hij over het niveau van de hekkensluiter, waarmee hij Feyenoord zelf dus wel in de rol van titelkandidaat plaatste. Toen Slot daarop werd gewezen, moest hij lachen. "Dan heb ik mij versproken."

"Uiteindelijk staan we natuurlijk wel op een positie die er heel goed uitziet en zijn we op dit moment concurrent van Ajax en PSV", vervolgde hij serieuzer. Daarmee doelde hij uiteraard op de ranglijst, waar Feyenoord op dit moment twee punten minder heeft dan de twee andere topclubs, maar wel nog een wedstrijd in te halen heeft.

Feyenoord moet uitspreken voor de titel te gaan
Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties