Slot: ''Het is een droom van mij om een prijs te winnen met Feyenoord''

Slot: ''Het is een droom van mij om een prijs te winnen met Feyenoord''

Arne Slot was maandagavond te gast bij NOS WK Voetbal om de wedstrijd tussen Brazilië en Zuid-Korea (4-1) te analyseren. De trainer van Feyenoord wordt op sociale media bedolven onder de complimenten en positieve reacties na zijn optreden. In de laatste minuten van de uitzending maakte Slot daarnaast een droom van hem bekend.

De oefenmeester wordt, na een avond vol analyses over WK-teams en in het bijzonder Oranje, gevraagd of hij ooit bondscoach zou willen worden. ''Daar ben ik helemaal niet mee bezig'', zegt Slot. ''Ik heb wel dromen, maar die gaan niet specifiek daarover. Het was ooit een droom van mij om voor het Nederlands elftal te spelen. Dat was een wat naïeve droom. Second best is dan natuurlijk coach worden.''

Toch maakt de trainer van de Rotterdammers in ieder geval één droom bekend. ''Het is een droom van mij om een prijs te winnen met Feyenoord'', zijn de woorden waarmee Slot de uitzending sluit. De oefenmeester staat met zijn ploeg op de eerste plek in de Eredivisie op drie punten afstand van nummers twee Ajax en PSV.

In de Europa League ging Feyenoord daarnaast na een knotsgekke wedstrijd tegen Lazio (1-0 winst) door als groepswinnaar. Slot ligt nog tot medio 2025 vast in De Kuip, al heeft hij een afkoopclausule in zijn contract laten opnemen waardoor geïnteresseerde clubs een afkoopsom kunnen betalen om hem los te weken bij Feyenoord.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties