Slot: ''Heb zeker niet tegen Wouter gezegd dat hij weg moet''

Slot: ''Heb zeker niet tegen Wouter gezegd dat hij weg moet''

Feyenoord sloot gisteren een verder goed verlopen trainingskamp met een teleurstellende oefenwedstrijd die met 2-0 verloren ging tegen BSC Young Boys. Trainer Arne Slot kijkt ook met een aardig goed gevoel terug. "Als ik naar het fysieke kijk ben ik redelijk tevreden. Met de uitslag uiteraard niet."

"Deze tegenstander is niet alleen kampioen van Zwitserland, maar heeft ook een manier van spelen waardoor je geen seconde de tijd en ruimte hebt om na te denken. We hebben een aantal keer heel goed gereageerd. Natuurlijk ook een aantal keer niet, maar dat is het tempo van de tegenstander", aldus Slot tegen RTV Rijnmond.

"Guus Til zei het wel mooi. Hij kwam na zestig minuten naar de kant en zei: 'ze zijn nu moe, nu is het moment om eroverheen te gaan. Alleen het vervelende is: wij zijn ook moe.' Dat betekent dat we nog wel een volgende stap moeten zetten", zo vervolgt Slot. "Maar er zijn niet veel ploegen die zo agressief druk zetten als Young Boys."

Voor Wouter Burger leek er een vertrek van Feyenoord naar FC Basel in het verschiet te liggen. Door de onderbezetting bij de centrale verdedigers heeft Slot de middenvelder eigenlijk weer nodig, maar dan als verdediger. "Voor elke speler geldt dat als een club het juiste bedrag wil betalen, dat Feyenoord daarnaar wil luisteren. Ik heb zeker niet tegen Wouter gezegd dat hij weg moet. Hij vult het prima in, maar voor elke speler is er een bedrag waarbij Feyenoord gaat luisteren."

Lees meer over
Wouter Burger Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties