Slot: ''De omstandigheden spreken ook in hun voordeel''

Slot: ''De omstandigheden spreken ook in hun voordeel''

Feyenoord start vanavond met twee wijzigingen ten opzichte van de wedstrijd tegen Sparta van afgelopen weekend. Marcus Pedersen wordt vervangen door Lutsharel Geertruida, terwijl Fredrik Aursnes Alireza Jahanbakhsh vervangt. De weersomstandigheden zijn niet ideaal voorafgaand aan de wedstrijd.

Het komt namelijk met bakken uit de hemel vallen in Berlijn. Gaan de weersomstandigheden invloed hebben op de wedstrijd? ''Dat zou zomaar kunnen'', begint Slot in gesprek met Veronica. ''Toen we een half uur geleden het veld opkwamen lagen er echt plassen op. Er is wel geprobeerd om dat weg te krijgen, maar het blijft regenen. We zullen goed moeten kijken wat de omstandigheden zijn en of we ons spel daarop moeten aanpassen.'' Union Berlin moet vanavond winnen om nog kans te maken op overwintering.

Slot verwacht echter niet dat ze anders zullen gaan spelen dan in Rotterdam. ''Dat verwacht ik niet. Hun spelopvatting is al jaren hetzelfde en daar zijn ze op hun manier al heel lang succesvol mee. Ze hebben een bepaalde manier van spelen die ze altijd hanteren. Ik moet je eerlijk zeggen; de omstandigheden spreken ook in hun voordeel. Lange ballen en hopen op de tweede bal, daar past dit weer goed bij.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties