Slot: "Dan beginnen we gewoon negen uur, ook prima"

Slot: "Dan beginnen we gewoon negen uur, ook prima"

Feyenoord is later dan gepland begonnen aan de warming-up voor de return tegen Olympique Marseille. Even hoopte de ploeg - tevergeefs - dat de aftrap kon worden uitgesteld na de late aankomst bij het stadion. Arne Slot vertelde erover aan ESPN.

"We hebben er langer over gedaan dan ons lief was, heel veel langer", begon hij. "We hadden er een half uur over moeten doen, dat werd bijna een uur. Dat verwacht je niet bij een halve finale, maar we wisten ook al dat het met zo veel emoties gepaard zou gaan. De politie had veel moeite om de weg vrij te maken, daarom deden we er ontzettend lang over. In de tussentijd waren er nog een paar mensen die je geen succes wensen, laat ik het zo zeggen", doelde hij op het bekogelen van de spelersbus.

Al snel werd duidelijk dat het aanvangstijdstip niet zou worden gewijzigd. "Er is even snel geïnformeerd, maar het is altijd vrij snel duidelijk dat er bij de UEFA heel weinig bewegingsvrijheid is", lachte hij. "Dan beginnen we gewoon om negen uur, dat is ook prima. We hebben er heel veel zin in, dus dat kan geen afleiding zijn."

Strijdplan
Het strijdplan van Slot blijft ondanks dat Marseille móét scoren om de finale in zicht te houden, ongewijzigd. "We moeten in ieder geval vanaf de eerste seconden proberen om niet onder de indruk te zijn, hun agressief onder druk te zetten en proberen tot fouten te dwingen. Dat willen zij bij ons ook. Dat was in De Kuip ook zo. Toen waren wij daar in de eerste helft heel goed in. Nu zullen we zien hoe het hier is, maar de insteek is in eerste instantie hetzelfde."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties