Sinisterra twijfelgeval voor duel tegen Union Berlin

Sinisterra twijfelgeval voor duel tegen Union Berlin

Luis Sinisterera is niet helemaal fit teruggekeerd bij Feyenoord. De aanvaller is een twijfelgeval voor het duel van morgen tegen Union Berlin. Trainer Arne Slot gaat vanavond tijdens de training bekijken of Sinisterra kan starten in de basis. De Colombiaan werkt momenteel een apart programma af.

''We bekijken later vandaag of hij klaar is om morgenavond te spelen,'' aldus Slot, die verder kan beschikken over dezelfde spelers als de afgelopen periode, op de persconferentie. Afgelopen weekend was Sinisterra ook niet beschikbaar voor Feyenoord. Bryan Linssen nam zijn plek over in het elftal. Cyriel Dessers speelde daardoor in de spits.

Feyenoord kan dus ook weer beschikken over Guus Til en Marcos Senesi. De twee Feyenoorders konden de wedstrijd tegen RKC Waalwijk niet volledig uitspelen, maar hebben geen blessure overgehouden aan het duel. Senesi en Til starten dan ook in de basis.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties