Sinisterra laat zich Europees zien: ''Hij was echt de beste''

Sinisterra laat zich Europees zien: ''Hij was echt de beste''

Luis Sinisterra heeft enorm veel indruk gemaakt tijdens zijn terugkeer in de basis bij Feyenoord. De aanvaller was constant dreigend en krijgt na afloop dan ook de nodige complimenten van diverse analisten.

"Hij was echt de beste", vertelt Wim Kieft in de analyse van Veronica. "Snelheid en een passeeractie gaan niet altijd samen bij spelers, maar hij heeft dat wel. Met de diepte die hij heeft in zijn spel maakt hij het verschil. Hij kapt hem vaak naar zijn andere been. Hij heeft het vermogen om in de snelheid zijn tegenstander uit te spelen, dat doet hij hartstikke goed, man."

Oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk zat op het puntje van zijn stoel wanneer Sinisterra aan de bal kwam. ''De gevaarlijkste momenten kwamen bij hem vandaan. Een speler die iemand uit kan spelen, dat is Sinisterra." De Colombiaan bekroonde zijn goede spel in de tweede helft uiteindelijk met een doelpunt: hij was verantwoordelijk voor de 3-1.

"Sinisterra is iedere keer gevaarlijk", vult Kenneth Perez bij ESPN aan. "Bryan Linssen is geniepig en heeft gogme. Jahanbakhsh loopt mee, zet druk en doet zijn ding, maar zorgt niet echt voor gevaar. Al het gevaar begint bij Sinisterra. Feyenoord heeft hem voor twee miljoen euro gehaald. Ik kan me voorstellen dat Feyenoord erop gokt dat hij het verschil gaat maken in financieel opzicht."

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties