Sinisterra: ''Feyenoord behandelt me heel goed''

Sinisterra: ''Feyenoord behandelt me heel goed''

Luis Sinisterra is momenteel de man in vorm bij Feyenoord. De aanvaller van de Rotterdammers is echter niet opgeroepen voor Colombia. De laatste interlandperiode zat Sinisterra wel bij de selectie.

''Maar voor mij is het geen grote deceptie'', vertelt de aanvaller in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik leef in het moment en moet gewoon hard blijven werken om op een later moment wel weer bij de nationale ploeg te komen. En een beetje rust vind ik ook wel fijn. Ik heb de voorbije weken lange reizen gemaakt.''

Sinisterra wist al tien keer te scoren. ''Ja, ik voel me heel goed. Waarin ik nog beter kan worden? In heel veel dingen. Constanter spelen in de laatste minuten van de wedstrijd, nog effectiever worden en steeds wat beter worden in verdedigend opzicht.''

Transfer
Sinisterra is niet bezig met de toekomst en focust zich vooral de komende maanden. ''Je weet niet wat er in de toekomst gebeurt. Ik ben hier heel blij. Feyenoord behandelt me heel goed. Ik ben benieuwd wat er zal gaan gebeuren, maar nu ben ik vooral gefocust op dit seizoen. Daarna zullen de dingen zich vanzelf wijzen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties