Seuntjens: ''Ze hebben zich gemeld bij Fortuna Sittard''

Seuntjens: ''Ze hebben zich gemeld bij Fortuna Sittard''

Na het sluiten van de transfermarkt kwam het bericht naar buiten dat Feyenoord zich had gemeld voor Mats Seuntjens. De berichtgeving dat de Rotterdammers de 29-jarige spits graag hadden toegevoegd aan de selectie blijkt te kloppen.

"Ja, ze hebben zich gemeld bij Fortuna Sittard", vertelt Seuntjens in gesprek met ESPN. "Maar ik ben nog hier, dus ik kan er niet heel veel zinnigs over zeggen." De spits van Fortuna Sittard had een overstap naar De Kuip wel zien zitten. "Maar we zitten alweer in september, dus nu is het gewoon knallen."

Trainer Arne Slot is een oude bekende van Seuntjens. "Hij kent mij goed en ik ken hem heel erg goed. We weten wat we aan elkaar hebben. Als je de optelsom maakt, klinkt het logisch. Maar het is er niet van gekomen. Ik wens Feyenoord succes dit seizoen." Feyenoord haalde uiteindelijk in de laatste uren Cyriel Dessers naar Rotterdam.

Micky van de Ven
De Rotterdammers hebben op de slotdag ook een poging gewaagd bij de talentvolle verdediger. "Haha ja, zeker weten'', bevestigt Van de Ven de belangstelling in gesprek met VoetbalPrimeur. ''We werden op de laatste dag gebeld dat Feyenoord me toch wel kon halen, eerder konden ze dat niet. Feyenoord was een serieuze optie, een prachtige club waar ik een heel goed gesprek mee heb gehad. Maar op dat moment had ik al heel lang contact met Wolfsburg.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties