Rangers FC lijkt volgende bestemming voor Van Bronckhorst

Rangers FC lijkt volgende bestemming voor Van Bronckhorst

Giovanni van Bronckhorst was een echte prijzenpakker voor Feyenoord, al zal van die prijzen het kampioenschap van 2017 altijd het meest beklijven. Nu Steven Gerrard de overstap van Rangers FC naar Aston Villa gemaakt heeft is het geen verrassing dat Van Bronckhorst, als succesvolle ex-speler van die club (1998 - 2001, twee kampioenschappen), wordt genoemd als diens opvolger.

Voetbal International meldt dat Van Bronckhorst als topkandidaat geldt en een andere oude bekende, Jan Wouters, mee gaat nemen als assistent. In Engeland wordt overal op gegokt en op de weddenschap 'Van Bronckhorst naar Rangers FC' valt inmiddels geen geld meer te verdienen omdat ook de bookmakers zeker zijn van de komst van de trainer. Supporters zijn laaiend enthousiast over zijn komst. De grote gemene deler bij de achterban van Rangers is volgens De Telegraaf ’Haal de man terug, die ons destijds als voetballer successen bezorgde’.

Na zijn tijd bij Feyenoord vertrok Van Bronckhorst naar het Chinese Guangzhou R&F. Het werd geen succes en Gio keerde uit eigen beweging terug naar Rotterdam om zich weer te kunnen herenigen met zijn familie. Volgens Fabrizio Romano gaat er dit weekend een gesprek plaatsvinden tussen Rangers FC en de oud-trainer van Feyenoord. Van Bronckhorst heeft concurrentie van twee andere kandidaten en staat zelf open voor een nieuw avontuur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties