'Pedersen opnieuw gelinkt aan AS Roma'

'Pedersen opnieuw gelinkt aan AS Roma'

Marcus Holmgren Pedersen maakt een uitstekende ontwikkeling door bij Feyenoord. De rechtsback van de Rotterdammers is nog maar een paar maanden actief in De Kuip, maar staat nu al concreet in de belangstelling van AS Roma.

Eerder werd al bekend dat er scouts van de Italiaanse clubs op de tribune zaten bij wedstrijden van Feyenoord om Pedersen aan het werk te zien. Volgens Corriere dello Sport wil AS Roma in de winterstop toeslaan bij Feyenoord.

Sportief directeur Tiago Pinto heeft de opdracht gekregen om de selectie van AS Roma te versterken in de winterstop. Champions League voetbal moet gehaald worden en daarvoor zijn versterkingen nodig voor de ploeg van Jose Mourinho. Een rechtsback, centrale verdediger en een middenvelder zouden in januari gekocht moeten worden. Pedersen is daarbij een serieuze optie.

Contract tot medio 2026
Bij Feyenoord maken ze zich geen zorgen over de situatie van de 21-jarige Noor. Pedersen heeft namelijk een meerjarig contract in Rotterdam en heeft zelf al aangegeven het liefst nog een aantal seizoenen in De Kuip te willen spelen. ''Ik ben geen man van de korte termijn. Ik wil me stap voor stap verbeteren en neem daar de tijd voor. Ik zie het als een project en heb geen trek in paniekerig gedoe.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties