'Panathinaikos FC meldt zich bij Feyenoord voor Jahanbakhsh'

'Panathinaikos FC meldt zich bij Feyenoord voor Jahanbakhsh'

Panathinaikos FC heeft zich gemeld bij Feyenoord om een overstap van Alireza Jahanbakhsh te bespreken, zo meldt 1908.nl. De Griekse topclub hoopt de komende weken zaken doen met de clubleiding van de Rotterdammers.

De onderhandelingen zijn nog niet officieel geopend tussen de clubs, maar Panathinaikos FC heeft de interesse in Jahanbakhsh wel officieel kenbaar gemaakt in De Kuip. Het moet de komende periode duidelijk gaan worden of Jahanbakhsh op huurbasis een overstap maakt naar de Griekse competitie of dat een definitieve transfer mogelijk is.

Jahanbakhsh draaide bij Feyenoord een goede voorbereiding en leek zijn kans te grijpen. Daarna moest de international van Iran vooral genoegen nemen met een plek op de bank. De rechtspoot heeft in De Kuip nog een contract tot 2024 met een optie op nog één jaar. Tot dusver kwam Jahanbakhsh tot 57 officiële wedstrijden in het shirt van Feyenoord. Daarin scoorde hij 10 keer en gaf hij 7 assists.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties