Paixão start in de basis bij Feyenoord

Paixão start in de basis bij Feyenoord

Arne Slot kiest voor Igor in de basisopstelling, zo meldt 1908.nl. De Braziliaan krijgt de kans om zich te bewijzen vanaf de aftrap. De trainer maakte gisteren al bekend dat er een speler ging starten waar niemand echt rekening mee hield en dat blijkt nu dus Paixão.

Paixão kwam in de Eredivisie vijf keer binnen de lijnen en in de Europa League kreeg de 22-jarige Braziliaan vier minuten speeltijd. In de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam leverde hij een assist af op Santiago Gimenez en dat was tot nu toe zjn enige wapenfeit in De Kuip. Mede door aanpassingsproblemen hield Slot Paixão buiten het basiselftal.

De complete opstelling van Feyenoord voor de wedstrijd tegen SS Lazio wordt iets na vijf uur bekend gemaakt door de UEFA. Dan weten we ook wie plaats moet maken voor Paixão. Slot kan beschikken over een fitte selectie donderdagavond. Alleen de langer geblesseerde Oussama Idrissi is er niet bij. ''En Fredrik Bjørkan viel gisteren uit op de training, maar hij gaat het vandaag weer proberen'', vertelde de trainer gisteren.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Timber, Dilrosun, Kökcü; Szymański, Danilo, Paixão.

Lees meer over
Feyenoord Europa League Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties