Oud-Feyenoorder Elia tekent contract bij ADO Den Haag

Oud-Feyenoorder Elia tekent contract bij ADO Den Haag

Eljero Elia komt de komende maanden uit voor ADO Den Haag. De oud-Feyenoorder trainde al enkele weken mee met nummer zeven uit de eerste divisie. Vanwege financiële problemen is er pas vandaag een overeenkomst gesloten waardoor Elia officieel mag uitkomen voor het eerste elftal. Op een later moment gaan de twee partijen weer om de tafel.

Elia is blij dat hij weer terug is. ''Vanaf het moment dat ik ben aangesloten op het trainingsveld, voelt het vertrouwd om weer terug te zijn bij de club. Ik heb de afgelopen twee maanden gewerkt aan mijn fitheid en ik hoop nu ook in de wedstrijden iets toe te kunnen voegen. In eerste instantie natuurlijk met mijn spel, maar ook door het team te helpen met mijn ervaring.''

In totaal speelde Elia in twee seizoenen bij Feyenoord 55 competitiewedstrijden, waarin hij zeventien doelpunten maakte. De aanvaller kwam eerder uit voor Southampton, Werder Bremen, Juventus, Hamburger SV, FC Twente en ADO Den Haag. Na zijn vertrek bij de Rotterdammers speelde Elia voor Başakşehir en een seizoen voor FC Utrecht.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties