Oranje speelt tegen Polen en Wales in De Kuip

Oranje speelt tegen Polen en Wales in De Kuip

De KNVB heeft het speelschema voor het Nederlands Elftal bekend gemaakt. De voetbalbond maakte ook bekend dat twee UEFA Nations League-duels in voetbalstadion De Kuip gespeeld gaan worden.

Het Nederlands Elftal speelt op vrijdag 10 juni tegen Polen en maandag 13 juni tegen Wales in De Kuip. Zaterdag 26 maart staat het eerste oefenduel van 2022 op het programma. Denemarken is dan de tegenstander. Drie dagen later oefent de ploeg van bondscoach Louis van Gaal tegen Duitsland.

''Natuurlijk zijn Denemarken en Duitsland aansprekende landen'', vertelt Van Gaal. ''Zeker met het oog op het WK wil ik spelen tegen sterke tegenstanders, dus ik ben zeer tevreden met deze duels. Samen met de wedstrijden in de Nations League vind ik dat we een mooi programma hebben in 2022. Dat is in aanloop naar het WK een belangrijk onderdeel van een goede voorbereiding.''

Beide oefeninterlands, waarvan de aanvangstijden nog niet bekend zijn, worden gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Op dit moment is nog niet duidelijk of daar bezoekers welkom zijn. Het UEFA Nations League-duel met België op zondag 25 september wordt ook gespeeld in de evenementenhal.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties