Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Aursnes en Geertruida

Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Aursnes en Geertruida

Trainer Arne Slot heeft de opstelling voor de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Union Berlin bekend gemaakt. Marcus Holmgren Pedersen zit op de bank, hij is 'niet helemaal okselfris'. Lutsharel Geertruida neemt zijn plek over in de basisopstelling.

Fredrik Aursnes moet voor meer zekerheid zorgen op het middenveld en start op 'zes'. Jens Toornstra schuift hierdoor naar de rechtsbuiten positie. Alireza Jahanbakhsh heeft een lichte blessure opgelopen en zit daarom op de tribune.

Slot gaf gisteren al aan na te denken over een andere basiself dan tijdens de stadsderby tegen Sparta. ''Een aantal jongens heeft het zondag tijdens hun invalbeurt uitstekend ingevuld. De jongens die startten hebben het ook goed gedaan, maar het is niet zo dat het bij voorbaat zeker is dat we met dezelfde elf starten. Ik wil hier namelijk zeker niet de indruk wekken dat we zondag een goede wedstrijd gespeeld hebben.''

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Toornstra, Til, Kökcü; Linssen, Sinisterra

Wissels Feyenoord
Marciano, Jansen, Pedersen, Diemers, Nelson, Teixeira, Bannis, Hendriks, Dessers.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties