Opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh basis, Antonucci geblesseerd

Opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh basis, Antonucci geblesseerd

Feyenoord start wederom met Alireza Jahanbakhsh in de basis. De Rotterdammers sparen geen spelers in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles en beginnen met dezelfde elf als afgelopen donderdag tegen Elfsborg.

Jens Toornstra speelde een uitstekende wedstrijd tegen de Zweedse ploeg en mag dan ook vandaag starten. Aanwinst Fredrik Aursnes neemt plaats op de bank. Bryan Linssen krijgt de voorkeur in de spits boven Naoufal Bannis en Robert Bozeník.

Bij Feyenoord ontbreken op de bank Francesco Antonucci, Antoni Milambo Lennard Hartjes. De twee talenten hebben bij Feyenoord Onder 21 een blessure opgelopen. Het is niet hoe lang de middenvelders niet aanwezig kunnen zijn. Ook de ernst van de blessure van Antonucci is nog niet duidelijk.

''Het is eigenlijk wat we elke week gedaan hebben'', vertelt trainer Arne Slot in gesprek met ESPN. ''Alleen vorige week ging dat niet omdat Alireza geblesseerd was. Voor mij is dit het meest logische. Of ik hem wilde sparen? Nee, we hebben afgelopen donderdag hem al eerder naar de kant gehaald. Het is juist belangrijk dat ook hij aan dit programma gaat wennen.''

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

Wissels Feyenoord
Marciano, Troost, Hendriks, Haps, Burger, Fer, Aursnes, Bannis, Bozenik.

Opstelling Go Ahead Eagles
Hahn; Lucassen, Nauber, Kuipers, Berden, Brouwers, Lidberg, Rommens, Oratmangoen, Deijl, Bakker.

Wissels Go Ahead Eagles
Noppert, Schuurman, Kramer, Idez, Heil, Dumay, Bourhane, Mulenga, Cardona, Botos.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties