Opstelling Feyenoord: Fer, Linssen, Jahanbakhsh

Opstelling Feyenoord: Fer, Linssen, Jahanbakhsh

Arne Slot heeft de opstelling voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Drita bekend gemaakt. De Rotterdammers starten met Alireza Jahanbakhsh als rechtsbuiten en hierdoor krijgt Bryan Linssen de voorkeur in de punt van de aanval.

Leroy Fer kreeg afgelopen weekend rust in de oefenwedstrijd tegen PAOK. De middenvelder is nog niet fit genoeg om drie wedstrijden in de week te spelen en koos er dus voor om niet te spelen. Fer is er vanavond vanaf de aftrap gewoon bij.

Slot gaf eerder al aan vertrouwen te hebben in een goede afloop. "Ik denk dat Drita vorige week ook wel wat meer wilde doen uit de counter, maar dat is ze niet gelukt. Dat zullen we morgen weer moeten voorkomen en daarnaast moeten we wat meer kansen creëren uit het balbezit dat we hebben. Als we een doelpunt maken zal je een andere wedstrijd gaan zien, want dan zullen zij ook meer moeten komen."

De tweede voorronde in de Conference league wordt vanavond live gezonden op ESPN. Ook het open kanaal is beschikbaar om de belangrijke wedstrijd live te kunnen volgen. Ook is de tussenstand en meer informatie te vinden in onze liveblog.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Fer, Senesi, Malacia; Til, Toornstra, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

Opstelling FC Drita
Maloku; Limani, Jamal, Cuculi, Blakcori; Vucaj, Jashari; Muja, Fazilu, Ajzeraj; Simonovski.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties