Opstelling Feyenoord: Aursnes basis; Jahanbakhsh bankzitter

Opstelling Feyenoord: Aursnes basis; Jahanbakhsh bankzitter

Trainer Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord tegen AZ bekend gemaakt. Alireza Jahanbakhsh heeft gisteren voluit meegetraind en sluit weer aan bij de wedstrijdselectie. De aanvaller moet nog wel genoegen nemen met een plek op de bank.

Jens Toornstra is net als afgelopen donderdag de rechtsbuiten van Feyenoord. Uitblinker Fredrik Aursnes krijgt ook tegen AZ de voorkeur op het middenveld. De Noor speelde tegen Union Berlin een uitstekende wedstrijd en kon rekenen op lovende woorden van Slot. De trainer begint een groot fan te worden van zijn manier van spelen.

Verder keert Marcus Holmgren Pedersen weer terug in de basis bij Feyenoord. De Noor heeft sinds zijn komst bij Feyenoord amper rust gehad en was ook bij zijn oude club al volop bezig met het nieuwe seizoen. Pedersen raakte daardoor oververmoeid. Zijn plek in het elftal gaat ten koste van Lutsharel Geertruida.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Toornstra, Linssen, Sinisterra.

Wissels Feyenoord
Marciano, Jansen, Geertruida, Hendriks, Diemers, Teixeira, Jahanbakhsh, Dessers, Nelson, Bannis.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties