''Ook tegen NEC was het geweldig zonder het vuurwerk''

''Ook tegen NEC was het geweldig zonder het vuurwerk''

Feyenoord heeft afgelopen weekend opnieuw een boete ontvangen van de UEFA. Het totale bedrag dat de Rotterdammers dit seizoen moeten overmaken loopt hierdoor op tot € 124.125. Trainer Arne Slot werd op de persconferentie gevraagd naar zijn mening.

''Het is niet zo heel moeilijk. Het is schitterend. De sfeer in De Kuip bij avondwedstrijden, sowieso ook bij Europese wedstrijden'', vertelt Slot. ''Volgens mij hebben we daar het vuurwerk niet eens voor nodig. Ook tegen NEC was het geweldig zonder het vuurwerk. Als je het veld opkomt denk je in eerste instantie: dat ziet er mooi uit, maar je volgende gedachte is: het kost ons wel weer een hoop geld. Volgens mij zijn onze supporters ook in staat om er zonder vuurwerk er een fenomenale avond van te maken. Ik zou hopen dat dat morgen zou gebeuren zodat het ons geen geld kost.''

Slot kijkt uit naar het duel van morgen. ''Het is voor Feyenoord niet gebruikelijk om te overwinteren in Europa. Dat is voor ons en deze groep absoluut een hele mooie uitdaging waar we vol voor gaan. Voor ons is het een belangrijke competitie'', vertelt de trainer op vragen van Duitse media. Slot heeft de laatste weken veel aandacht besteed aan het analyseren van Union Berlin. De wedstrijden in de Bundesliga en Conference League werden allemaal terugkeken.

''De tegenstanders van Union Berlin vertellen allemaal dat het hun slechtste wedstrijd van het seizoen is geweest. Dat zegt heel veel over Union Berlin. Ze hebben een manier van spelen waarin het heel moeilijk is voor een tegenstander om kansen te creëren en zelf creëren ze ook niet heel veel. Ik weet niet wie ons uit gaan zenden, maar voor een neutrale supporter zijn het niet de leukste wedstrijden. Daar zit ook hun kracht. Dat ze het de tegenstander heel moeilijk kunnen maken.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties