Officieel: Bozeník verhuurd aan Fortuna Düsseldorf

Officieel: Bozeník verhuurd aan Fortuna Düsseldorf

Robert Bozeník is voor één seizoen verhuurd aan Fortuna Düsseldorf. Die transfer zat er al aan te komen, maar werd maandagmiddag ook door beide clubs bevestigd. Clubwatcher Martijn Krabbendam meldde eerder dat Fortuna bij de huur ook een koopoptie heeft bedongen en Bozeník voor vier miljoen euro kan overnemen.

Technisch directeur Frank Arnesen is blij met de oplossing. "Robert wil graag meer minuten maken. Wij willen dat ook, zeker voor zijn verdere ontwikkeling, maar we denken dat de mogelijkheden voor hem bij het eerste elftal op dit moment beperkt zijn. Vandaar dat we naar een oplossing hebben gezocht en die hebben we gevonden in een huurperiode bij Fortuna Düsseldorf. Aan Robert om zich in die nieuwe omgeving van zijn beste kant te laten zien en daar stappen te maken."

"Mijn eerste indruk van Fortuna is zeer positief", vertelde Bozeník zelf op de website van zijn tijdelijke nieuwe club. "Voor mij is het een mooie kans om voor een grote club in de sterke 2. Bundesliga te spelen. Ik hoop bij Fortuna zo veel mogelijk minuten te maken, veel te scoren en zo veel mogelijk punten te pakken."

Lees meer over
Robert Bozenik
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties